Nytt bad

Vi er spesialister på baderom

Vårt team kan hjelpe deg med ditt nye bad, og vi hjelper deg fra start til slutt.

Vi har lang erfaring med bygging av nytt bad. Alle baderom er forskjellige og krever ulike løsninger. Våre fagfolk vet hva som fungerer best, og vi sørger for et resultat av god kvalitet i alle ledd. Vi i Rørleggern Hamar AS er eksperter på alt innen baderom. Vi kommer alltid med optimale løsninger til kundene våre for best mulig resultat. Det er viktig at prosjektet blir utført nøyaktig og at alt fungerer som det skal.

Vi vil komme til deg på befaring og se på prosjektet etter at du har kontaktet oss. Deretter kommer vi frem til de beste løsningene for deg og ditt bad. Etter gjennomført befaring får du et pristilbud og all informasjon du trenger å vite om gjennomføringen. Trenger du hjelp med å bestemme deg, kan vi finne ut av dette sammen med deg.

Vi har godt samarbeid med leverandører som Korsbakken Bad og Viking Bad, og kan derfor levere komplette bad til kundene våre. Vi holder oss også oppdatert på ny kunnskap innen faget for å kunne levere godt håndverk til kundene våre. Du kan derfor være trygg på at du får et komplett og kvalitetssikkert bad. Å holde seg oppdatert på ny kunnskap innen faget, er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid.

Trenger du et nytt bad? Ta kontakt med oss i Rørleggern Hamar AS. Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Vi sørger for at du blir fornøyd!

Kontaktskjema

Lurer du på noe? Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Ta kontakt i dag

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! Våre fagfolk tilbyr de aller fleste tjenester innen rørleggeryrket, og vi er spesialister på bad. Vi kan hjelpe deg med ditt drømmebad fra start til slutt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.