Rehabilitering av bad

Vi er spesialister på baderom

Ønsker du rehabilitering av badet ditt eller trenger du kanskje et helt nytt bad?

Rørleggern Hamar AS er et firma med mange års erfaring med rehabilitering av bad, og vi tar både små og store bad. Alle bad krever ulike løsninger, og vårt team sørger for at du blir fornøyd. Alle jobber som utføres blir gjort til avtalt tid og pris. Vi er eksperter på alt innen baderom, og vi kommer alltid med optimale løsninger til kundene våre for best mulig resultat.

Vi har godt samarbeid med leverandører som Korsbakken Bad og Viking Bad, og kan derfor levere komplette bad til kundene våre. Våre fagfolk holder seg også oppdatert på ny kunnskap innen faget for å kunne levere godt håndverk til kundene våre. Du kan derfor være trygg på at du får et komplett og kvalitetssikkert bad. Å holde seg oppdatert på ny kunnskap innen faget, er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid.

Vi vil komme til deg på befaring og se på prosjektet etter at du har kontaktet oss. Deretter kommer vi frem til de beste løsningene for deg og ditt bad. Etter gjennomført befaring får du et pristilbud og all informasjon du trenger å vite om gjennomføringen. Trenger du hjelp med å bestemme deg, kan vi finne ut dette sammen med deg.

Trenger du hjelp med rehabilitering av ditt bad? Ta kontakt med oss, så kommer vi på gratis befaring. Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Vi sørger for at du blir fornøyd!

Kontaktskjema

Ta kontakt i dag

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! Våre fagfolk tilbyr de aller fleste tjenester innen rørleggeryrket, og vi er spesialister på bad. Vi kan hjelpe deg med ditt drømmebad fra start til slutt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle