Totalrenovering av bad

Vi er spesialister på baderom

Har du behov for totalrenovering av bad?

Rørleggern Hamar AS har lang erfaring innen totalrenovering av bad og vi tar både små og store bad. Vårt team sørger for at du blir fornøyd, og at jobben blir utført til avtalt tid og pris. Vi er eksperter på alt innen baderom, og vi kommer alltid med optimale løsninger til kundene våre for best mulig resultat. 

Vi har godt samarbeid med leverandører som Korsbakken Bad og Viking Bad, og kan derfor levere komplette bad til kundene våre. Våre fagfolk holder seg også oppdatert på ny kunnskap innen faget for å kunne levere godt håndverk til kundene våre. Du kan derfor være trygg på at du får et komplett og kvalitetssikkert bad. Å holde seg oppdatert på ny kunnskap innen faget, er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid.

Vi vil komme til deg på befaring og se på prosjektet etter at du har kontaktet oss. Deretter kommer vi frem til de beste løsningene for deg og ditt bad. Etter gjennomført befaring får du et pristilbud og all informasjon du trenger å vite om gjennomføringen. Trenger du hjelp med å bestemme deg, kan vi finne ut av dette sammen med deg.

Trenger du en totalrenovering av ditt bad? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Vi sørger for at du blir fornøyd!

Kontaktskjema

Lurer du på noe? Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Ta kontakt i dag

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! Våre fagfolk tilbyr de aller fleste tjenester innen rørleggeryrket, og vi er spesialister på bad. Vi kan hjelpe deg med ditt drømmebad fra start til slutt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.