Bilde av favicon - Rørleggern Hamar AS - Rørlegger

Rørleggern Hamar

Totalrenovering og rehabilitering av bad

Vi er spesialister på baderom

Har du behov for nytt bad, totalrenovering eller rehabilitering av badet ditt? Vi hjelper deg!

Rørleggern Hamar AS har lang erfaring med totalrenovering og rehabilitering av bad og våtrom, og vi tar både små og store oppdrag. Vårt dyktige team sørger for at du blir fornøyd, og at jobben blir utført til avtalt tid og pris. Vi er eksperter på alt innen baderom, og vi kommer alltid med optimale løsninger til kundene våre for best mulig resultat.

Gratis befaring

Vi kommer til deg på en gratis befaring og ser på ditt bad/våtrom etter at du har kontaktet oss. Deretter kommer vi frem til de beste løsningene for deg og ditt bad, ut fra dagens tilstand og utføringer. Etter gjennomført befaring får du et pristilbud og all informasjon du trenger å vite om hva som er det beste å gjøre med ditt bad/våtrom.

Rehabilitering

Ved en rehabilitering av badet eller våtrommet, kan vi gjøre forbedringer og moderniseringer uten at det er en totalrenovering. Det kan f.eks. være å bytte baderomsmøbler, sette opp nytt dusjkabinett, servant, toalett, og lignende. Til og med små endringer kan gjøre et litt eldre eller slitt bad, mye pengere – uten at det koster så mye.

Totalrenovering

En totalrenovering av bad/våtrom kan være hensiktsmessig om badet er veldig gammelt og trenger store oppgraderinger på alt fra fliser, rørsystem og innredning. Da river vi det gamle badet og starter helt fra bunnen av, slik at du får et flunkende nytt bad etter dine ønsker.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med oss! Vi hjelper deg med alt du måtte lure på, og tar gjerne en hyggelig prat om dine ønsker.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle