Om oss

Rørleggern Hamar AS

Rørleggern Hamar AS består av rørleggere, snekkere, flisleggere og elektrikere som driver med nesten alt innenfor baderom og rørleggerfaget. Vi brenner veldig for faget vårt og er alltid ute etter mer kunnskap og nye teknologier. Å holde seg oppdatert på ny kunnskap innen faget, er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid.

Rørleggern Hamar AS sørger alltid for kvalitetssikkert arbeid, og dette setter kundene våre pris på. Vi er medlem av Korsbakken Bad, og kan derfor levere komplette bad til kundene våre. Du kan derfor være trygg på at du får et kvalitetssikkert bad. 

Våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som vi har arbeidet med i mange år. Vi har servicebil som er utstyrt med det meste som trengs for å utføre et oppdrag. Å holde seg oppdatert på ny kunnskap innen faget, er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid. Vi holder til på Hamar, og tar på oss jobber på Hamar og omegn.

Det er viktig å stille opp for kundene når de trenger det, og vi påtar oss derfor jobber på dagtid, kveldstid, helger og ferier! Vår prioritet er kunden, og vi ønsker å gi kundene våre et tilfredsstillende resultat. Ta kontakt med oss i dag.

Vi tilbyr gratis befaring

Vi vil komme til deg på befaring og se på prosjektet etter at du har kontaktet oss. Deretter kommer vi frem til de beste løsningene for deg og ditt bad. Etter gjennomført befaring får du et pristilbud og all informasjon du trenger å vite om gjennomføringen. Trenger du hjelp med å bestemme deg, kan vi finne ut dette sammen med deg.

Trenger du en av våre tjenester? Ta kontakt med oss. Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Vi sørger for at du blir fornøyd!

Amel

Eier og daglig leder

Almir

Medeier og rørlegger

Mahdi

Lærling

Vi er rørleggere med god erfaring og kompetanse

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vårt mål er å levere komplette baderom til kundene våre som de kan være stolte av. Våre rørleggere utfører også rørleggertjenester for de som trenger det. Du vil ikke angre.

Ta kontakt i dag

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! Våre fagfolk tilbyr de aller fleste tjenester innen rørleggeryrket, og vi er spesialister på bad. Vi kan hjelpe deg med ditt drømmebad fra start til slutt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.