Rørleggervakt

Vi tilbyr rørleggervakt

Trenger du akutt hjelp står vi klare for å hjelpe deg!

Man vet aldri når krisesituasjoner oppstår, og vannskader kan fort bli dyrt. Vi ønsker å gi deg den hjelpen du trenger uansett tid. Dette er betryggende for våre kunder, og derfor tilbyr vi rørleggervakt. Våre fagfolk er serviceinnstilte rørleggere som prioriterer kvalitet og effektivitet. Hos oss får du øyeblikkelig hjelp!

Vi har servicebil som er utstyrt med alt som trengs for at du skal få den hjelpen du trenger. Vi holder oss alltid oppdaterte på ny kunnskap innen faget, og dette er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid. Våre rørleggere tar både små og store oppdrag og kommer på kort tid. 

Har du et akutt problem og trenger en rørlegger? Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Ring vår vakttelefon dersom du trenger vår hjelp!

Kontaktskjema

Lurer du på noe? Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Ta kontakt i dag

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! Våre fagfolk tilbyr de aller fleste tjenester innen rørleggeryrket, og vi er spesialister på bad. Vi kan hjelpe deg med ditt drømmebad fra start til slutt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.