Rørleggertjenester

Trenger du en erfaren rørlegger?

Vi utfører det meste av rørleggertjenester, og vi setter alltid kunden først.

Vi i Rørleggern Hamar AS kommer på gratis befaring, og vi finner den beste løsningen etter kundens ønsker og behov. Dette kan være alt fra tette rør og avløp til små reparasjoner eller monteringer. Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Våre rørleggere sørger alltid for kvalitetssikkert arbeid, og dette setter kundene våre pris på.

Vi har servicebil som er utstyrt med det meste som trengs for å utføre et oppdrag. Å holde seg oppdatert på ny kunnskap innen faget, er noe vi anser som svært viktig for å kunne levere kvalitetsarbeid. Vår prioritet er kunden, og vi ønsker å gi kundene våre et tilfredsstillende resultat.

Vi har fagbrev noe som gir trygghet og kvalitet, og vi hjelper både bedrifter og private kunder. Det er viktig å stille opp for kundene når de trenger det, og vi påtar oss derfor jobber på dagtid, kveldstid, helger og ferier! Dersom noe uforutsett skjer står vi til tjeneste og hjelper deg med det du trenger. Vi holder til på Hamar, og tar på oss jobber på Hamar og omegn.

Trenger du en rørlegger? Ta kontakt med oss i Rørleggern Hamar AS, så hjelper vi deg med det du trenger. Vi er dyktige fagfolk som får jobben gjort grundig og effektivt. Vi sørger for at du blir fornøyd!

Kontaktskjema

Lurer du på noe? Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Ta kontakt i dag

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! Våre fagfolk tilbyr de aller fleste tjenester innen rørleggeryrket, og vi er spesialister på bad. Vi kan hjelpe deg med ditt drømmebad fra start til slutt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.